שניצל הוא מאכל אוסטרי העשוי מרצועות דקות של בשר עגל או חזיר. בדרך כלל הוא מצופה בקמח, ביצה ופירורי לחם ולאחר מכן מטוגן. תוספת לצד שניצל יכולה להיות תפוחי אדמה או סלט.
שניצל עם תפוחי אדמה או סלט:
– תפוחי אדמה הם תוספת נפוצה למנה זו מכיוון שקל לבשל אותם עם השניצל. הם גם מספקים מעט מרקם פריך שמשתלב היטב עם רכות הבשר.
– סלט יכול לשמש כתוספת כי יש בו פריכות מסוימת והוא מספק קצת רעננות לארוחה.
שניצל הוא סוג של קציצת בשר מטוגנת בלחם, המוגשת באופן מסורתי עם פלחי לימון, תפוחי אדמה מטוגנים ותוספת של סלט.
יש אנשים שאולי יאכלו צ'יפס ליד השניצל שלהם. אחרים עשויים לאכול סלט או עוף עם השניצל שלהם. בחלק מהמקרים אפשר אפילו לאכול לחם ליד השניצל ולטבול אותו ברוטב שמגיע עם המנה.
שניצל הוא סוג של קציצת בשר בלחם. הוא מוגש בדרך כלל עם מגוון רטבים, כמו לימון וחמאה, או עגבנייה ושום.
במאמר זה תלמדו מה לאכול עם שניצל במדינות שונות ברחבי העולם. תוכלו גם להכיר אילו תוספות משתלבות הכי טוב עם איזה סוג של שניצל.
מה לאכול עם שניצל במדינות שונות ברחבי העולם
באוסטריה, גרמניה ושוויץ אפשר לאכול רק שניצל עם לימון או חומץ. בצרפת ובאיטליה אפשר לאכול עם פטריות או בצל. בהונגריה ובצ'כיה, אתה יכול לקבל את זה עם ביצים מטוגנות.
אוסטריה: שניצל מוגש באופן מסורתי עם רוטב, פירה ובצל מטוגן.
בלגיה: קלאסיקה בלגית שהולכת מצוין עם שניצל היא צ'יפס. הגרסה הבלגית מכוסה במיונז, קטשופ, חרדל ובצל מטוגן.
קנדה: אחד הדברים הכי קנדיים שאפשר לעשות כשאוכלים שניצל הוא לאכול אותו עם פוטין – צ'יפס עם רוטב בקר חם.
בגרמניה, שניצל מכוסה בייקון, פירה ובצל מטוגן. באוסטריה, זה מכוסה ברוטב פטריות ובצל מטוגן. בשוויץ זה מכוסה ברוטב גבינה שוויצרית ובצל מטוגן.
אילו תוספות משתלבות הכי טוב עם שניצל
שניצל הוא סוג של מנת קציצות חזיר גרמנית מלחם ומטוגן. כמה תוספות פופולריות כוללות:
אננס, חזיר, גבינה, בצל, פטריות, שום וביצה.
שניצל הוא סוג של קציצת עגל או חזיר מטוגן אוסטרי. זה מוגש באופן מסורתי עם רוטב חום.
תוספות לשניצל:
– פטריות – בצל – אבוקדו – סלט עלים – סלט ירקות – אורז – תפוחי אדמה – עגבניות – פלפל ירוק – שום – בזיליקום
התוספות הטובות כרטבים ביותר לשניצל הן: קטשופ, מיונז, חרדל דבש, חזרת, ברביקיו.