יש דבר כזה שף שניצל! המילה 'שניצל' נגזרת מהמילה הגרמנית שניצל, שפירושה לחתוך בשר.
שניצלים עשויים בדרך כלל מבשר עגל, חזיר, עוף או בקר ומטוגנים בפירורי לחם או קמח. הם מוגשים בדרך כלל עם חתיכות לימון ורוטב טרטר.
באוסטריה, גרמניה, הונגריה ושוויץ ישנה מנה בשם 'שניצל מיט פומס פריט' שבה השניצלים מוגשים עם צ'יפס במקום פירורי לחם או קמח.
שף שניצל הוא שף המתמחה בהכנת שניצלים. את המונח טבע העיתון האוסטרי Kronen Zeitung בכתבה על רשת המסעדות ווינרוואלד.
הרעיון של שף שניצל התפשט בעולם וכיום מקובל למצוא שף שניצל בכל מסעדה. עם זאת, עדיין יש הרבה אנשים שלא יודעים מה זה שניצל ומאיפה הוא מגיע.
באוסטריה, הם מכונים לעתים קרובות "שניצלי וינר" או "וינר שניט". בגרמניה קוראים להם "שניצלים" ובשווייץ קוראים להם "שנידרלי".
התשובה היא לא.
אמנם יש כמה מסעדות בעולם שמציעות שניצלים, אבל אין דבר כזה שף שניצל.
איך להיות שף "שניצל"
שניצל הוא מאכל מסורתי שמכינים אותו על ידי חיתוך הבשר לרצועות דקות ואז טיגונו בפירורי לחם. זוהי מנה פשוטה ומהירה להכנה, אבל היא יכולה להיות די קשה להשתלט עליה.
צריך מיומנות ותרגול כדי להיות שף שניצל. ישנם שלבים רבים המעורבים ביצירת המנה הזו, לכן חשוב שתהיה לך סבלנות בזמן שאתה משכלל את הטכניקה שלך. זה יעזור לכם ליצור את השניצל המושלם בכל פעם!
שפים שניצלים ידועים בהכנתם המהירה של המנה הזו, מה שהופך אותם לפופולריים בקרב משפחות עסוקות או יחידים שאין להם זמן לבישולים ארוכים.
שניצל הוא קציצה דקה של בשר עגל, חזיר או בקר שלחם ומטוגן. המונח "שניצל" בא מהמילה הגרמנית "שניצלן", שפירושה "לחתוך עם הדגן".
אם אתה רוצה להיות שף שניצלים, אתה צריך להיות תשוקה לבישול ואוכל. כמו כן, אתה צריך להיות מסוגל לקבל ביקורת היטב ולהיות סבלני לשעות ארוכות בעבודה.
אם אתה מחפש עבודה בענף הקולינריה, אז כדאי לך לשקול להיות שף. אין קריירה טובה יותר מאשר להיות שף. דבר אחד שהופך את הקריירה הזו לכל כך מושכת הוא מגוון ההזדמנויות שהיא מציעה.
אם אתה רוצה להיות שף שניצלים, אז אתה צריך לעקוב אחר הטיפים הבאים:
-היו מוכנים לעבוד שעות ארוכות וסופי שבוע
-למד איך לבשל עם הידיים שלך כמו גם עם המוח שלך
-פתח את כישורי הבישול שלך על ידי בישול בבית