שניצל עוף

שניצל עוף

שניצל

בא לך שניצל?

שניצל עוף

שניצל חזה עוף הוא מאכל פופולרי שקל הכנה. אפשר להגיש עם ירקות ותפוחי אדמה, או כמנה עיקרית.

ניתן להכין שניצל חזה עוף במגוון דרכים, אך ישנן שלוש שיטות בסיסיות: טיגון, אפייה וצלייה.

שניצל חזה עוף הוא מאכל שעשוי מחזה עוף, פירורי לחם, בצל, ביצים וחלב. לאחר מכן הוא מטוגן בחמאה ברוב מדינות העולם, בישראל זה לא נהוג.

שניצל חזה עוף הוא מאכל פופולרי וניתן למצוא אותו ברוב המסעדות. זה קיים כבר שנים רבות והוא מגיע מגרמניה. המנה הוזכרה לראשונה בספר הבישול של אנטון אברהרד גונטר פון דובשיץ ב-1901.

שניצל חזה עוף הוא מאכל העשוי מפילטים של חזה עוף מושחתים שנלחמים ומטוגנים, ואז מוגש עם מיץ לימון או לפעמים רוטב.

שניצל חזה עוף הוא מאכל העשוי מפילטים של חזה עוף מושחתים שנלחמים ומטוגנים, ואז מוגש עם מיץ לימון או לפעמים רוטב. המנה נמצאה במטבח האוסטרי כמו גם במטבח הגרמני. הוא מוגש לרוב עם פירה וירקות כמו גזר, שורש פטרוזיליה, שורש סלרי ובצל.

מתכון שניצל עוף מטוגן

זהו מתכון לשניצל עוף מטוגן שהוא סוג של קציצת עוף בלחם. זה מוגש בדרך כלל עם צ'יפס או סלט.

המתכון הזה ילמד אתכם איך להכין את שניצל העוף המטוגן המושלם שישאיר לאורחים שלכם חשק לעוד.

לשניצל העוף המטוגן המושלם יש קרום פריך ופריך, בשר לח ונימוח, וציפוי קל של קמח.

שניצל עוף מטוגן זה מנה מושלמת לארוחת ערב מהירה. ניתן להכין אותו בפחות מ-30 דקות ותוכל להגיש אותו עם הירקות האהובים עליך או פירה.

מתכון שניצל עוף מטוגן

– 2 חזה עוף חתוך לרצועות

– 2 ביצים טרופות

– מלח ופלפל לפי הטעם

– 1/4 כוס קמח לניקיון העוף

– 1/2 כוס חלב

– 2 כפות עמילן תירס

– 1 כפית אבקת אפייה

– 3/4 כוסות חלב חמאה (או חלב מלא)

זה מתכון לשניצל עוף מטוגן.

זוהי מנה קלילה ובריאה שניתן ליהנות ממנה כמתאבן או בפני עצמה. מומלץ להגיש עם תוספת של פירה, שעועית ירוקה וירקות צלויים.

החלק הקשה ביותר במתכון הוא תהליך הלחם. את פירורי הלחם מערבבים עם קמח וחלבונים ליצירת ציפוי פריך שיטגן בצורה מושלמת בשמן חם.

מתכון שניצל עוף אפוי בתנור

זהו מתכון לשניצל עוף, מאכל אוסטרי שנאפה בדרך כלל בתנור. זה עשוי עם פירורי לחם, ביצים וחמאה.

שניצל העוף הוא מאכל פופולרי במדינות רבות בעולם. לרוב הוא מוגש כחלק ממנה עיקרית או כמנה ראשונה – עם פרוסות לימון ופטרוזיליה טרייה על השניצל.

מתכון לשניצל עוף בתנור ניתן למצוא בספרי בישול רבים או באינטרנט.

זהו מתכון שניצל עוף פשוט עם קרום פריך ופנים עסיסי. הוא עשוי מחזה עוף ללא עצמות מצופה בפירורי לחם ומטוגן בחמאה.

שניצל הוא סוג של מאכל שמקורו במילה הגרמנית ל"קציצה". שניצלי עוף מוגשים באופן מסורתי עם מיונז או חרדל בטעם לימון.

מתכון זה משתמש בשיטת אפייה בתנור לבישול חזה העוף. זה מאפשר לך לחסוך זמן ואנרגיה בכך שלא תצטרך לטגן את העוף בחוץ על הגריל או הכיריים.

שניצל הוא סוג של קציצה לחם ומטוגן, או פרוסת בשר דקה. הוא עשוי באופן מסורתי מבשר עגל או עוף. המתכון הזה לשניצל עוף בתנור כולל רוטב שמנת וגרידת לימון טרייה.

איך מכינים שניצל עוף בתנור:

1) מחממים תנור ל-425 מעלות פרנהייט (220 מעלות צלזיוס)

2) מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל ואבקת שום משני הצדדים

3) בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, ביצים וחלב עד לקבלת תערובת אחידה

4) טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים ואז מצפים בתערובת הקמח

5) מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה

6) אופים כ-15 דקות עד להזהבה

איך לעשות שניצל קריספי עם פירורי לחם?

זה לא כל כך קשה להכין שניצל פריך עם פירורי לחם. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לצפות את חזה העוף בקמח, ביצה ופירורי לחם ולאחר מכן לטגן אותו במחבת כ-8 דקות.

המתכון הזה הוא דוגמה מושלמת לאיך להכין שניצל פריך עם פירורי לחם.

תצטרך קציצה, קמח, ביצים, מלח ופלפל. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומטגנים אותו בקמח לפני שמטגנים אותו בחמאה או בשמן זית.

לחזור למשהו ספציפי?
שניצל
שניצל

בא לך שניצל?

רשימת המקומות המומלצים בישראל

מחפשים את השניצל המושלם? אנחנו נעזור לכם למצא אותו!

דילוג לתוכן